Hoe doe je mee?

 

 

Het pakket staat voor je klaar op de boerderij. Het afhaalmoment is op de vrijdagen tussen 14:00 en 18:00 uur in de boerderij-winkel op locatie Stadszicht.

Mocht het nu een keer voorkomen dat je echt niet in de gelegenheid bent tijdens de genoemde tijdstippen het pakket op te halen, is een vriend of buur van je misschien wel in de mogelijkheid. Als dit ook geen optie is laat het dan zo vroeg mogelijk weten, maar voor 18:00 uur middels mail, whatsapp of telefoon. Dan is het mogelijk je pakket de volgende dag op te halen in onze winkel.

Alle groenten die die week de inhoud van het pakket vormen, zijn per gewas verdeeld over kisten. Op een bord staat de inhoud van het pakket van jouw keuze (Warmoes Royaal/Warmoesje) voor jou genoteerd.

Aan jou om de hoeveelheid groenten die je toebehoort uit de kisten te halen en mee terug naar huis te nemen om van te genieten. Hiervoor kun je de linnen Warmoezerij-tas gebruiken, waarvoor wij een eenmalige bijdrage van € 7,50 vragen bij aanvangst van het abonnement. Deze tas zal voor je klaar liggen op de boerderij de eerste maal dat je je pakket komt ophalen.

Wanneer je je groente afhaalt, gelieve jezelf af te strepen op de aanwezigheids-lijst die bij de pakketten ligt. Zo is het duidelijk wie zijn pakket heeft afgehaald. Ophalen door een vriend(in) of kennis is mogelijk; maar dan nog steeds afstrepen op de lijst ajb!

Voordeel van het ophalen op de boerderij is dat er ook een ruil-kist staat. Mochten er groenten tussen zitten die je echt niet lekker vindt dan kun je die hier omwisselen. Of bijvoorbeeld laten liggen voor een ander die er plezier van gaat hebben.

We werken er aan om in toekomst pakketten te gaan bezorgen op afhaalpunten bij u in de buurt. Heeft u ideeën of wilt u zelf afhaalpunt worden? Laat het ons weten!

Ga je op vakantie in de zomer dan kun je het pakket eenmalig tijdelijk stopzetten voor een maximale periode van vier weken aaneengesloten. Gelieve dit minstens 10 dagen van te voren door te geven, dan hebben wij de tijd om dit te verwerken.

Wel geven wij er de voorkeur aan dat het pakket voor die periode niet wordt stopgezet maar wordt doorgegeven aan bijvoorbeeld vrienden of familie. Een mooie kans om het pakket te ontdekken.

Omdat wij dit willen stimuleren wordt bij wijze van kennismaking voor deze periode een korting van 10% gegeven aan degene die het pakket op komt halen.

Hoe doe ik mee?

Klik hier  en stuur het ingevulde formulier naar ons terug! Je krijgt een bevestiging per email.

Hoe betaal ik?

Warmoes Royaal heeft de prijs van € 16,- per week. Het Warmoesje heeft de prijs van € 10,- per week. Je betaalt vier-wekelijks vooruit. Dat wil zeggen, via automatische incasso wordt het bedrag in week 1 van het pakket ter waarde van 4 paketten van je rekening afgeschreven. Hiervoor heb je het machtigingsformulier ingevuld en ondertekend. Je kunt er ook voor kiezen het gehele bedrag in een keer over te maken. Dan geniet je van een korting van 5%.

Vind u een introducee dan krijgt u een korting van 10% over de gehele pakketprijs!

Winter abonnement

Eind oktober (week 43) is de laatste levering van het standaard groente-pakket. Hierna stappen we over op de winter-leveringen. Deze periode duurt in totaal 4 maanden, van november tot eind februari. Er wordt in deze tijd i.p.v. elke week, om de week een pakket gevuld en voor jullie klaargezet. Het pakket zal dan gevuld zijn met een dubbele pakket-inhoud.

Een uitzondering volgt in de de dubbele levering van week 52&1. Omdat veel mensen vaak druk zijn met de feestdagen rond de jaarwisseling of op wintersport vakantie gaan; wordt dit pakket eenmalig in zijn geheel niet geleverd.

In begin maart (week 10) stappen we weer over op de groentepakketten volgens het normale receptuur; het pakket zal vanaf die tijd weer elke week voor je klaarstaan.