Waarom een eigen groentepakket?

Wat zijn de voordelen van een abonnement

 

Een groentepakket is een verbintenis tussen jou en je lokale boer(in). Jouw ondersteuning helpt de tuinderij om beter te groeien en op gezonde, eerlijke wijze biologische gewassen te verbouwen. Op die manier ontstaat een win-win situatie voor beiden! De inhoud van het pakket danst mee met de seizoenen. Dat betekent: een divers aanbod, altijd vers en altijd verrassend. Echte groenten, met smaak.

Voordelen van een groentepakket 

Koop rechtstreeks van de bron en betaal een eerlijke prijs! Elke week een pakket vol met heerlijke verse biologische groenten bij jou uit de buurt. Een mooie kans om nieuwe seizoens-groenten uit te proberen, die je niet zo snel in de supermarkt tegenkomt. Plus je levert een concrete bijdrage aan gezonde lokale landbouw.

Voordelen voor de boer(in)

Financiƫle ondersteuning voor de boer(in) door middel van gegarandeerde inkomsten en afzetzekerheid, waardoor er nauwkeuriger gepland kan worden wat leidt tot minder voedselverspilling.

Kortom 

Een geweldige manier om met de seizoenen mee te leren eten en te koken of je culinaire horizon te verbreden. En je te voeden met smaakvolle, gezonde verse groenten van dichtbij!