Odoo CMS - een grote afbeelding


Werken bij de Warmoezerij

Momenteel hebben wij een vacature uitstaan voor een tuinder en marktverkoper voor seizoen 2023. Zie hieronder voor meer informatie

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!


Ook is het altijd mogelijk, indien wij geen vacature open hebben, om een open sollicitatie te sturen. Ook als je niet uit de sector komt, wie weet!

We hebben seizoenswerk op het land, maar ook onze markten die het gehele jaar door draaien. Dus woon je in de buurt van Utrecht of Apeldoorn, dan kan er ook contact opgenomen worden.Vacature 2023

Medewerker oogst/markt 2 dagen per week - de Warmoezerij te Zwolle

 

 

Voor seizoen 2023 (+/-half april t/m half okt.) is de Warmoezerij op zoek naar een medewerker voor 2 dagen in de week op de woensdagen (oogst) en de donderdagen (markt Apeldoorn). Liefst met aantoonbare ervaring in de sector. Een diploma van de Warmonderhof is een pré. 

 

De tuinderij

De Warmoezerij is een kleinschalige tuinderij van ongeveer driekwart hectare. SKAL gecertificeerd.

In 2017 opgestart als zelfstandige tuinderij op het land van een biologisch melkveehouderijbedrijf.

Er wordt een grote variëteit aan groente geteeld (+/- 40 soorten) op de vollegrond en in twee tunnelkassen  (300m2). 

Er worden veel ‘standaard’ gewassen geteeld, maar ook de meer bijzondere gewassen. Naast de eigen teelt kopen we groente in, zoveel mogelijk van directe collega’s in de omgeving.

De afzet loopt voornamelijk via directe kanalen met de focus op twee wekelijkse boerenmarkten, donderdag in Apeldoorn en vrijdag in Utrecht.

Ook zijn de wekelijkse groentepakketten (+/-50 abonnees) belangrijk, die worden opgehaald op de boerderij. 

 

Het werk

Het werk is divers. Voor seizoen 2023 zoeken we iemand die op de woensdagen meedraait met het oogsten. En op de donderdag met de markt. We beginnen deze dagen om 7:00. Na de oogst kan het voorkomen dat er nog ander tuinderswerk te doen is op het land zoals planten, schoffelen, wieden. 

Daarnaast zijn er marktwerkzaamheden zoals de bus in- en uitladen, bestellingen voorbereiden, groente verkopen en werken met klanten. 

 

De vraag

Gezocht wordt een gemotiveerde en enthousiaste medewerker die graag verantwoordelijkheden op zich neemt, betrokken is en goed zelfstandig kan werken als ook in een klein teamverband (de tuinder, medewerkers, vrijwilligers en/of stagiaires). 

Affiniteit met directe verkoop en het leuk vinden om met een diversiteit aan (bijzondere) groenten te werken, is gewenst. Een goede fysieke conditie is een must gezien de aard van het werk.

Woonachtig in de omgeving is een pré (van Zwolle en/of Apeldoorn). Eigen vervoer is aan te raden.

 

Het aanbod

Gevarieerd werk in de biologische kleinschalige tuinbouw incl afzet, soms zwaar en fysiek uitdagend maar waar ook veel voldoening uit te halen valt. Platte structuur en ruimte om mee te groeien met/in het bedrijf.  

Bijbehorende vergoeding als ZZP of conform WML/CAO open teelt.

 

De vacature staat in eerste instantie uit voor het seizoen 2023. Wanneer het goed klikt vanaf beide kanten is een uitbreiding of vervolg ook zeker bespreekbaar. 

 

Interesse?

Spreekt dit je aan, stuur een email met je motivatie, gerelateerde werkervaring en een CV. 

Voor vragen neem contact op met:

 

Madeleen

info@dewarmoezerij.nl

www.facebook.nl/dewarmoezerij