Wat kan je verwachten?

 

 

Het pakket wordt in de eerste plaats goed gevuld met groenten van het eigen bedrijf. Mocht dit niet toereikend zijn, dan wordt dit aangevuld met groenten die leverbaar zijn van andere biologische groentetelers uit de omgeving. Dat betekend dus: altijd biologisch en altijd lokaal.

Er wordt gestreefd naar zoveel mogelijk variatie in het pakket. Dit hangt samen met de natuur- en weersomstandigheden die niet altijd voorspelbaar zijn en waar we in meebewegen.

De groenten worden vergezeld van recepten ter inspiratie en af en toe een nieuwsbriefje over het reilen en zeilen op de tuin. Dit ontvangt u digitaal per e-mail. Ook kun je deze recepten plus de nieuwsbrieven binnenkort terugvinden op de website.

In het vroege voorjaar zal de inhoud van een pakket vooral voorzien zijn van lichtere groenten en veel bladgewassen. Naarmate het seizoen vordert zal het pakket meer gevuld zijn met vruchtgewassen die de zomer accentueren, om vervolgens in het najaar over te gaan naar meer bewaargewassen. Bladgewassen zoals sla blijven een vast item door de weken heen.